Гастролът им тази събота, 12 септември, в "Интер експо център" открива парти сезона в София

"Рудиментъл" са много популярни у нас - хитът им от 2013-а Waiting All Night, с вокала на Ела Еър, оглави годишния Топ 10 с най-пусканите парчета в българския радиоефир. Сега дръм-енд-бейс звездите гастролират отново в София, а с тях - и младата певица, която в края на август издаде дебютния си албум Feline.

Тяхната нощ в "Интер експо център", която слага начало и на новия парти сезон в столицата, започва още в 22 ч. с Tekniq, родния диджей KiNK и нежния глас на Рейчъл Роу.

Поради големия интерес организаторите от Keen Acts препоръчват на феновете да дойдат по-рано, за да се избегне струпването при входа в часовете преди изпълнението на Ела. Всички врати отварят още в 21 ч.

Ела Еър и групата й излизат пред публиката около полунощ, две седмици след появата на нейния дебютен албум, в който са намерили място авторски хитове като If I Go, Deeper, Together и сингъла Good Times, пуснат в разгара на лятото.

Веднага след нея на сцената се качват и "Рудиментъл", чийто сет се очаква да продължи два часа. Музикантите не са забравили възхищението си от първата среща с родните фенове преди две години.

"Наистина сме много развълнувани, че имаме възможността да се завърнем във вашата страна. Този път пристигаме с новия си албум We The Generation, който ще се появи следващия месец, така че ще ви представим и няколко нови парчета. Подготвили сме един много добър диджей сет, който сме сигурни, че ще ви разтърси", споделят момчетата преди гастрола в София.

Кацането им на българска земя се очаква още в ранните съботни часове, а пред публика - около час след полунощ в събота срещу неделя, в състав: Leon Rolle (диджей Локсмит), Томас Джулс (вокали), Марк Краун (тромпет).

Rudimental и Ella Eyre идват по покана на KeenActs на 12 септември в столичния "Интер експо център". Вратите отварят в 21 ч., а пропуските са почти изчерпани. Последни билети на цена 50 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна.

Източник: Keen Acts