Sofia Fun Fest 2015 кани всички жители и гости на столицата на един семеен фестивал за спорт и изкуство.

Заповядайте на 19 септември от 10 ч. на Sofia Fun Fest в "София ринг мол", за да се забавлявате и играете, да майсторите и творите.

Децата ще научат повече за спортовете, които обичат, ще открият нови дисциплини, ще развият нови желания, ще намерят нови приятели и ще бъдат вдъхновени от треньори, преподаватели и легендарни български имена в спорта, обещават организаторите.

В празника се очаква да се включат спортни школи и клубове от широк набор дисциплини - състезатели и треньори, които да запознаят децата със специфичните особености и ползи на своя спорт, като вдъхновят малчуганите и разпалят у тях желание за активен и здравословен начин на живот.

Програмата цели да подпомогне и родителите при избор на подходяща школа спрямо възрастта, характера, таланта и уменията на всяко дете, както и да улесни намирането на тази школа според близостта до местоживеенето и часовете на заниманията.

С участието си във всички артзабавления децата могат преоткрият нови заложби и да развият своя талант.

Програмата включва изненади и игри както за малките участници, така и за цялото им семейство.

Благотворителен базар ще набира пари за апарат в помощ при обучението на деца с увреден слух. Със събраните средства ще бъде закупена FM системата Amigo T5/R5. 

В томболата на финала ще бъдат раздадени подаръци, осигурени от Kidamom, "София ринг мол" и FUNtasy, "Виваком", "Караджъ турс", Clever Book, Kids Optics и спортните школи, участващи във фестивала.

Програмата започва точно в 10, а входът е свободен.

За повече информация и последни новини последвайте страницата на събитието във "Фейсбук" или станете фен на фестивала.

Източник: Sofia Fun Fest