Те също са работили с Ейми Уайнхаус, за която певецът споделя още спомени

Петима от най-елитните британски музиканти пристигат в София, за да вземат участие в гастрола на Джейми Уун на 31 октомври в "София лайв клуб". Концертната формация, с която певецът обикаля столиците в Европа, е съставена от най-добрите инструменталисти на Острова, работили с имена като Адел, Ейми Уайнхаус, Емели Санде, Marina & The Diamonds, Куинси Джоунс и много други. 

С тях Джейми обещава да направи запомнящо се шоу, в което се кани да изпълни най-големите си хитове, като ексклузивно пред българската публика представи и парчета от новия си албум. По желание на изпълнителя европейското му турне започва именно от София.

Самият Джейми също е работил заедно с Ейми Уайнхаус и дори я е познавал, преди да стане известна. “Тя беше фантастична - един от най-забавните хора на света, можеше да се пръснеш от смях с нея - разкри наскоро в интервю колегата й. - Постоянно слушаше Франк Синатра и разни стари соул и джаз изпълнители. Непрекъснато се кикотеше шумно и говореше смешни мръсотии. После кариерата й избухна и всичко около нея стана почти нереално. Но аз винаги ще я помня каквато беше, когато бяхме приятели.”

Виж още: Джейми Уун: Ейми Уайнхаус първа повярва в мен!

Концертът на талантливия певец, продуцент и мултиинструменталист с неговата група е на 31 октомври в "София лайв клуб", точно за Хелоуин. Преди това Мартен Роберто подгрява атмосферата със своя диджейски сет, а след гига към него се присъединява тромбонистът ТромБоби и купонът прераства в своеобразно парти за Хелоуин.

Начало: 21 ч. Билетите са на цена 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на "Ивентим" в цялата страна, вкл. онлайн, както и в самия "София лайв клуб". 

С медийната подкрепа на: The Voice radio & TV, радио "Витоша", Actualno.com, Iwoman.bg, SofiaLive.bg, MySound.bg, Meloman.bg, ViewSofia.com, Musictour.eu, Bulevard.bg, Svejo.net, Nie-jenite.bg, 12mag.net, Undertheline.net, MyMir.bg, Yatoto.com, Bassline.bg, Cine Grand, Ciela.

Източник: Moko Solution