Звездата идва у нас в края на октомври с новия си хит Sharpness (видео)

Мартен Роберто се включва със специален сет в концерта на Джейми Уун, който идва отново у нас на 31 октомври в "София лайв клуб". Известният диджей и тв водещ трябва да нагорещи атмосферата на Хелоуин преди на сцената да излязат британецът и неговата група. 

След ексклузивния лайв Мартен отново застава зад пулта, но този път заедно с тромбониста ТромБоби (Божидар Василев) от фънк формацията "Саутуик". Така концертът на Джейми Уун прераства в своеобразно парти за празника на Вси светии.

"Джейми е един от любимите ми млади изпълнители - абсолютно гениален и неповторим. За мен е чест да бъда част от негов концерт - коментира водещият на музикалното риалити "Гласът на България". - С ТромБоби подготвяме жестока програма, само с "баровски" неща."

Мартен започва да се занимава с музика на 13 години, като понастоящем е част от клубния живот у нас като един от най-прогресиращите диджеи, занимващи се с фънк, диско, ню диско, буги, броукън бийт и дийп хаус.

Подгрявал e и излизал на една сцена с някои от най-големите имена от световната музика, а преди броени месеци представи и дебютния си албум Heartbeat.

Концертът на Джейми Уун и групата му в София e на 31 октомври от 21 ч. Билетите са по 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, вкл. онлайн, както и в самия "София лайв клуб".

Пред българската публика гостът се очаква да представи и новото си парче Sharpness - пилотен синтъл от втория му албум, който излиза наесен. Песните в него са вдъхновени от личния живот на звездата през последните няколко години, а стилът е типичната за Джейми смесица от електроника, соул / арендби и инструменти на живо.

https://www.youtube.com/watch?v=xlhNBG4yycY

Източник: Moko Solutions