Гигът в столичен клуб предшества концертите му в Айндховен, Амстердам, Брюксел, Лондон, Париж

Джейми Уун никога не е крил личните си пристрастия към България. Поредното доказателство за това е и фактът, че изпълнителят на Shoulda започва своето ново еврпейско турне именно в София. На 31 октомври британецът, който е откритие на Ейми Уайнхаус и съученик на Адел, изнася ексклузивен концерт в "София лайв клуб", точно за Хелоуин. 

След българската столица обиколката на Джейми, който не е излизал пред феновете си от три години, продължава в Айндховен, Амстердам, Брюксел, Лондон, Париж и други европейски градове.

Жестът на певеца към българската публика не е никак случаен, защото сме е една от първите държави, където музиката му зазвучава в клубовете и по радиостанциите. Преди да се отправи към Стария континент през октомври, Джейми Уун има един-единствен концерт в Лондон, който беше разпродаден за рекордните два часа.

Талантливият певец, продуцент и мултиинструменталист излиза на сцената в "София лайв клуб" на 31 октомври със собствената си група, с която се готви да изпълни всички свои най-големи хитове до момента. 

Преди него Мартен Роберто има задачата да нагорещи атмосферата като диджей, а след концерта към него се присъединява тромбонистът TromBobby. Така гигът ще прерасне в своеобразно парти за Хелоуин с много настроение и музика на живо.

Концертът на Джейми Уун и групата му в София е с начален час 21,00. Билетите са на цена 60 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на "Ивентим" в цялата страна, включително онлайн, както и в "София лайв клуб".

Източник: Moko Solutions