Задръжките (и бельото) продължават да падат в новия трейлър за продължението на "Петдесет нюанса сиво"

"Петдесет нюанса сиво" се нареди сред най-слабите филми на 2015 г., но това не разколеба Холивуд!

Продължението "Петдесет нюанса по-тъмно" е отново по кината за навечерието на Св. Валентин, а трейлърите повдигната завесата към поредната порция горещи кадри между Анастейжа Стийл (Дакота Джонсън) и Крисчън Грей (Джейми Дорнан).

Видео: Първата песен от "Петдесет нюанса по-тъмно"

В края на първия филм богатият и красив милиардер със специфичен сексуален вкус и срамежливата студентка Ана се разделиха. Сега обаче Крисчън е твърдо решен да спечели отново любовта на живота си и макар да е объркан от чувствата, които изпитва, целеустремено започва да преследва Анастейжа...

Тя, от своя страна, поставя категорични условия - без правила и без тайни. Вече пораснала и не толкова наивна, брюнетката все още изпитва чувства към него, но отказва да бъде наранена отново. И точно когато двамата намират пътя обратно един към друг, призраците от миналото на Крисчън възкръсват...

Подновената им връзка е застрашена от бившите му любовници - като младата австралийка Бела Хийткоут и някогашния секссимвол от "Девет седмици и половина" Ким Бейсингър, носителка на "Оскар" за "Поверително от Ел Ей" (1997), която навърши 63 на 8 декември. Последната роля, в която я гледахме, беше в "Любезните пичове".

През септември първите рекламни кадри от "Петдесет нюанса по-тъмно" постигнаха рекорд по гледаемост в платформите за онлайн видео, който беше подобрен скоро след това от трейлъра на "Красавицата и Звяра".

Режисьорката Сам Тейлър-Джонсън не се завръща за втория филм. Шафетата от нея поема Джеймс Фоли, който е заснел паралелно и финалния филм по трилогията на Е.Л.Джеймс - "Петдесет нюанса освободени", планиран да излезе през февруари 2018. 

В актива му са ленти като "Гленгъри Глен Рос", "Камерата" по Джон Гришам, "Кое е това момиче?" с Мадона и няколко нейни ранни клипа като Papa Don't Preach плюс епизоди от сериала "Къща от карти".

Виж още: "Петдесет нюанса сиво" - 10 любопитни факта за филма

Междувременно звездата на филма Дакота Джонсън украси корицата на февруарския "Вог" в САЩ, фотографирана от Патрик Демаршелие.

На премиерата тази седмица в Берлин тя блестеше до екранния си партньор в тъмна рокля "Сен Лоран", а няколко дни по-рано в Лос Анджелис дефилира пред камерите във "Валентино" от колекцията пролет-лято 2017.