Младата певица изненада не само с нова фигура, а и с първото си превъплъщение в "Като две капки вода" - Джеймс Браун

Звездата на 21-годишната Прея Осасей изгря в риалити шоуто "Музикална академия", където я забелязаха и я привлякоха в продуцентската компания на Графа "Монте мюзик". Оттогава насам тя участва в парчето му "Закъснявам, човек", гостува на Tri-O-Five в първата им песен на български и записа с Били Хлапето БГ дебютния си сингъл "Малките неща", който се превърна в един от БГ хитовете на 2014 г.

Сега Прея отново се изявява по телевизията в четвъртия сезон на "Като две капки вода", където се състезава срещу колегите си Поли Генова, Орлин Павлов, Джули Бочева от "Революция Z", Преслава и Светлозар Христов (в дует с Жоро Низамов) плюс актьорите Калин Врачански и Герасим Георгиев-Геро.

Първото звездно превъплъщение на Прея беше толкова убедително, че й донесе първата победа в шоуто, като остави зрителите да се чудят дали всъщност не пее на плейбек върху оригинала.

Living in America е хит на Джеймс Браун от късния му период, когато Кръстникът на соула вече е надхвърлил 50-те. Песента с патриотична тематика е от 1985 г., когато влиза в саундтрака на филма "Роки IV".