Благодарение на новаторската си функция за защита на сметките - ZuluGuard™

ZuluTrade.com - най-голямата платформа за социална Форекс автотърговия, която позволява на потребителите да следват и копират поведението на успешни доставчици на сигнали за търговия в реално време в собствени брокерски акаунти, - предлага функция за защита на акаунтите.

ZuluGuard намира потенциално вредни търговски стратегии и автоматично защитава акаунтите чрез действия, предварително определени от самите потребители.

"ZuluGuard™ е революционна услуга, която подобрява сигурността на Форекс автотрейдинга с няколко степени"

ZuluGuard™ е функция за защита на последователите, която следи търговското поведение на всеки трейдър в базата данни на ZuluTrade и позволява на потребителите незабавно да ги заменят, ако се открие неприсъща търговска стратегия.

ZuluGuard™ автоматично изчислява отклонения  от изходната стойност за всяка една отворена търговска сделка в акаунта на потребителя на базата на класация между най-добрите и най-лошите сделки.

Когато линията на най-лоша сделка се пресече с линията на най-добра сделка, ZuluGuard™ може да затвори всички отворени позиции и незабавно да замести хаотичния трейдър с някой по-висококласиран според зададените настройки от съответния  потребител.

ZuluGuard™ прави това възможно, като улавя радикалните промени в търговската стратегия на всеки трейдър от портфолиото на потребителя във всеки един момент на базата на собствено разработени индикатори, извлечени от близо 70 000 портфолиа на трейдъри.

Когато наличните данни за най-добрата и най-лоша сделка на трейдъра съвпаднат, това сигнализира за хаотично търговско поведение и тогава такива трейдъри могат да бъдат незабавно отстранени от портфолиото на потребителя и всички позиции - затворени за допълнителна защита на акаунта.

След това ZuluTrade позволява на потребителя да избере друг трейдър, с когото да замести отстранения, като подбира някой със същата или по-добра позиция в класациите чрез собствено разработен алгоритъм ZuluRank.

Тази функция и наличните възможни действия могат лесно и изчерпателно да бъдат пригодени от потребителя чрез обстоятелствен панел "Настройки" (Settings), достъпен в менюто за управление на потребителския акаунт.

"ZuluGuard™ е революционна услуга, която подобрява сигурността на Форекс автотърговията в няколко степени - коментира г-н Леон Йохай, основател и главен изпълнителен директор на ZuluTrade. - С активирането на ZuluGuard™ в своя акаунт потребителите на ZuluTrade добавят една грижовна охрана на своя акаунт - 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, - която е готова автоматично да подмени трейдърите, в случай че те паднат под установените стандарти за риск, и да предприеме незабавни действия за защита на фондовете им. Гордеем се, че отново сме начело на иновациите във Форекс търговията, по-специално в сферата, която е от най-голямо значение за нас - сигурността на капитала и сделките на потребителите."

Понастоящем ZuluTrade изпълнява сделки на клиенти от 183 страни с близо 70 хил. активни сметки, което я прави водещата онлайн и мобилна платформа за Форекс автотърговия. Сайтът се поддържа на близо 30 езика и има Widget за десктоп и собствено разработени приложения за iOS и Android среда.

За повече информация посетете http://www.zulutrade.bg.

Основана през 2007 г., ZuluTrade е със седалище в Атина, Гърция, и клонове в Ню Йорк, Хонконг и Шанхай, като разполага с екип от 120 души. В онлайн мрежата си ZuluTrade има близо 70 хил. търгуващи клиенти с обем на глобалната търговия 460 млрд. щатски долара.

Източник: Business Wire