Плюс видео: една пародия, която предполага как би се държал Кристиано в реалния живот, ако следваше поведението си на терена...

Луис ван Гаал и Кристиано Роналдо попаднаха "на мушката" на Христо Стоичков, който ги "отстреля" с думи пред каталунския в. "Спорт", разказва в. "Труд" под заглавие "Стоичков мачка Ван Гаал и Роналдо".

Той е боклук, не го уважавам изобщо, заявява Камата по адрес на холандския треньор на "Манчестър юнайтед" и разказва следната случка от съвместния им престой в "Барса": "Веднъж бях контузен и отидох с жена ми на мач на стадиона. Ван Гаал дойде да я пита как е възможно да се ожени за такъв като мен. А тя само му каза, че съм спечелил "Златната топка"..." 

За Роналдо българинът твърди: "Изкуствен идол. Арогантен тип, който не е способен да умре за отбора си. Не може да стъпи на малкия пръст на Михаел Лаудруп и Ромарио."

Ден по-рано Sportal.bg цитира още от изявленията на Стоичков пред същото издание, този път в контекста на сравненията между Кристиано Роналдо ("Реал Мадрид") и Лионел Меси ("Барселона") - двете най-големи звезди на световния футбол в момента.

"Меси е един мит, докато Роналдо трябва да показва повече. Признавам, че е трудно да имаш тяло като неговото... Не казвам, че Меси е Бог, но Роналдо не е ставал най-добър играч на световно първенство. Когато това е факт, пак ще говорим. В момента не може да има сравнения. Роналдо мисли само за себе си.", коментира Стоичков пред в. "Спорт".

Виж още: Роналдо стана най-популярната личност във "Фейсбук"

Междувременно в YouTube се появи пародия на Роналдо, която демонстрира как би изглеждал португалецът, ако повтаряше поведението си от терена и във всекидневието, както се държат обикновените хора, разхождайки се по улиците на Сао Пауло. Оказва се, че дори ако беше един от нас, щеше да прави всичко в неизбежния стил "CR7"...

Източник: Trud.bg, Sportal.bg, Desimpedidos