Най-добрият ни боксьор отдавна мечтае да играе пред родна публика и това може да стане реалност още догодина

Следващият мач на Кубрат Пулев може да се проведе в София, научи "24 часа". 

От неговия клуб "Зауерланд" са останали впечатлени от българската публика. Близо 5000 наши фенове гледаха на живо сблъсъка с Владимир Кличко в "О2 Арена". Българите създадоха страхотна атмосфера и подкрепяха бурно Кобрата и след като беше нокаутиран в петия рунд.

Коментар: Урокът от няколко нокдауна и един нокаут

Галавечер в "Арена Армеец"

Още преди две години Пулев започна да проучва възможностите за организиране на галавечер в столичната зала "Арена Армеец". Заради участието му в мачовете за претендентската позиция обаче това бе невъзможно. 

След като не успя да се пребори за световната титла на Международната боксова федерация (IBF), Пулев ще започне нов поход към достигане на двубой за титла. Той самият призна, че за него е важно да натрупа още опит, който минава през разиграването на повече срещи. 

Коментар: Пулев, пошлостта и присвоената гордост

Помощ от Бойко Борисов

Очаква се за организирането на галавечер в България да съдейства и новият премиер Бойко Борисов, който има афинитет към спорта. Освен това лидерът на ГЕРБ не крие симпатиите си към Кобрата и изгледа на живо един от предишните му мачове. 

Пулев обеща скоро да даде пресконференция, на която да разкрие повече подробности около поведението на Кличко преди мача. 

Виж още: Кубрат: Продължавам да се уча