Актьори и музиканти, колеги и приятели на покойния фронтмен, който си отиде едва 45-годишен след усложнения от COVID-19, участват във видеоклипа към "Опус 4", една от песните в новия, шести студиен албум на групата

Любо Киров, Миро, Графа, Мариус Куркински, Орлин Павлов, Елена Петрова, Стефан Вълдобрев, Койна Русева, Станимир Гъмов, Дара, Деян Донков, Свилен Ноев от "Остава", Нина Николина, група "Акага", Ицо Хазарта, Калин Вельов, Дичо, Мариан Вълев, Александър Сано, Михаела Филева, Диляна Попова, Башар Рахал, Ники Кънчев, Мария Илиева и други колеги на Димо Стоянов (1975-2020) възпроизвеждат сцени от известни музикални клипове в най-новото видео на P.I.F. "Опус 4", режисирано от Николай Мутафчиев. 

Песента по текст и музика на Димо е пилотен сингъл от шестия албум на групата, озаглавен "P.I.F. 6". Той е и последният с гласа на фронтмена им, който почина след усложнения от COVID-19 на 21 декември, едва 45-годишен. Представянето е на 4 юни в столичния клуб "Джой стейшън" с колегите на Димо от групата: Мартин Профиров (барабани), Иван Велков (китари) и Христо Михалков (бас), към които се присъединява неговата муза и сродна душа Люба Пиперова.

"Входът е свободен. Очакваме ви, за да отпразнуваме духа на един артист, за който не спираме да говорим в сегашно време!", призовават те в социалните мрежи.

Издател на "P.I.F. 6" е музикалната компания на Влади Ампов - Графа, "Монте мюзик", която по-рано тази година пусна и сборния им албум Най-доброто от P.I.F., събрал най-мрачните и най-слънчевите парчета на групата. Междувременно беше преиздаден и единственият албум на първата група, основана от Димо и Иван Велков през 1992 г. - варненската "Риземблънс".