"Едно ферари модел 2019" е вторият му хит със Слави Трифонов, нова версия на емблематичното парче на тв водещия от 1997 г., дало име на седмия албум в дискографията на "Ку-ку бенд"

Слави Трифонов участва и в новото парче на Криско "Едно ферари модел 2019" - което е всъщност е кавър на стар хит на "Ку-ку бенд". В клипа, отново заснет от Кирил Киров - Кико, рапърът демонстрира и изрусената си коса, а ла Еминем.

Това е втората съвместна песен на Криско и тв водещия тази година след "Гледай как се прави", която излезе през април и вече е гледана близо 37 млн. пъти в YouTube. В. "Монитор" припомня, че и в нейната основа стои чуждо чалга парче - "Тошка" на Щилян.

Оригиналът "Едно ферари с цвят червен" беше включен в седмия албум на "Ку-ку бенд", излязъл през 1997 г., и бързо се превърна в една от емблематичните им песни - заедно със самия автомобил.

Преди два месеца Криско пусна и дуета си с Тита "Искам да бъда с теб", версия на хип-хоп класиката от 2001-ва "Искаш да си с мен" на Мишо Шамара и дамската вокална група "Антибиотика".