Две от най-популярните лица в музикалната индустрия у нас излязоха с общо парче и амбициозен клип точно в навечерието на Великден

Слави Трифонов участва като гост-изпълнител в новото парче на Криско "Гледай как се прави". Клипът, пуснат в навечерието на Великден, вече събра над 1 млн. гледания още в първите си часове онлайн.

Двамата обединяват фенове от няколко поколения с клубна песен, която според тях носи и сериозно послание. Криско е автор на текста и музиката, а видеото е заснето от Кирил Киров - Кико, екранизирал още няколко негови песни.

В клипа, анонсиран като един от най-високобюджетните, които са били снимани у нас, участват повече от 20 "Инстаграм" модели и плеймейтки, а декорът е изграден специално за снимките, в които е ангажиран над 70 души екип. 

Откакто стана продуцент, Криско се е амбицирал да открива таланти, но явно не обръща гръб и на ветераните в шоубизнеса. Запитан какво следва, съдията от българския X-Factor обявява: "Оо, аз сега започвам!" и допълва, че до два месеца ще обяви нов изпълнител, който става част от лейбъла му "Адаманд", където вече са Тита, Боро Първи и Димчо. Загатва също, че следващият му голям проект не е свързан с музиката, а с хранително-вкусовата промишленост...

Видео: "Герои" - Криско с Павел и Вевци Венц'