В рамките на седмицата на модата в Париж 85-годишният дизайнер на френската модна къща Карл Лагерфелд представи колекцията си за следващия топъл сезон, за чието представяне дефилираха Белослава Хинова и дъщерята на Синди Крофърд

Дъщерята на Синди Крофърд, която наскоро навърши 17, и 16-годишната Белослава Хинова дефилираха в ревюто на "Шанел" за пролет-лято 2019 в седмицата на модата в Париж. 

85-годишният дизайнер на модната къща Карл Лагерфелд този път беше превърнал парижката зала "Гран пале" в идиличен плаж, озвучен с крясъци на чайки, а манекенките се разхождаха боси по пясъка на морския бряг.

Младата българска манекенка, известна просто като Бел, беше цялата в бяло, в ансамбъл с дължина под коляното, но висока цепка на полата, и сако с къс ръкав, а на главата си - сламена бейзболна шапка с надпис CHANEL.

Бела, която е най-новата звезда на агенция "Ивет фешън", е дъщеря на артдиректора на сп. "Ева" Биляна Савова, хвалят се от женското издание. Оттам припомнят още, че преди месец тя е подписала договор със световната агенция Women Management и е едва втората българка след Кремена Оташлийска, която през последното десетилетие е участвала в ревю на емблематичната френска марка. 

Освен Кая Гербер на подиума, сред публиката също имаше знаменитости като Памела Андерсън и Фарел Уилямс.

Според сп. "Вог" колекцията е поглед към традициите на "Шанел" през ентусиазираните очи на тийнейджърка, която заема от гардероба на майка си саката от туид с характерните за 80-те широки рамене, нейните къси кашмирени пуловерчета и дамски чанти на верижка.