Синът Пресли (18) и дъщерята Кая (16) станаха лица на дънковите облекла Calvin Klein Jeans

След като дефилира на модната седмица в Ню Йорк през септември за дебютното ревю на Раф Симънс като главен творчески директор на "Калвин Клайн", дъщерята на Синди Крофърд засне съвместна фотосесия заедно с брат си Пресли, по-голям от нея с две години.

16-годишната Кая Гербер и батко й Пресли са новите рекламни лица на Calvin Klein Jeans в кампанията с акцент върху семейството под наслов Our Family. #MYCALVINS (Нашето семейство. Моите "Калвин Клайн").

Снимките, на които специално място заема традиционно американско одеяло, са заснети от Вили Вандерпер.

Виж още: Дъщерята на Синди Крофърд също стана модел

И двамата тийнейджъри, които позират в дънковото облекло на американската модна къща, вървят по стъпките на прочутата си майка и са търсени като модели.

Неотдавна Пресли разкри, че за участията на модния подиум, където дебютира в "Москино", майка му просто го посъветвала: "Не падай."

Той се е снимал за "Калвин Клайн" и в колекцията за есен 2016, а миналото лято участва в клип на певицата Мадисън Биър, която е негова връстничка и откритие на Джъстин Бийбър.

Супермоделът, която през февруари навършва 52, дава малко по-обстоятелствен отговор на въпроса какво би посъветвала дъщеря си.

"Дадох й същия съвет, какъвто дадох и на Пресли, когато започна първата си работа в бар за фрешове: "Не закъснявай, бъди учтив, дръж се професионално, върши онова, което ти възлагат, и не си забивай вечно главата в телефона...

Що се отнася до другото - как да позираш пред обектива, как да изразиш себе си и своята уникалност... Това не е нещо, на което мога да ги науча аз. Това не се учи, а ти идва отвътре."

Видео: Супермоделите се завърнаха в памет на Джани Версаче

Синди се завърна на модния подиум в юбилейното ревю на "Версаче", където дефилира и дъщеря й. Кая позира и за кампанията за пролет-лято 2018, редом с ветеранки като Наоми Кембъл.

Братът и сестрата не за първи път позират заедно - двамата са били фотографирани от Брус Уебър за модната книга на Карин Ройтфелд още през 2015 г., а Петер Линдберг снима цялото семейство за реклама на часовниците "Омега".