Дженифър Лорънс и Хавиер Бардем са семейна двойка в новия трилър от режисьора на "Черният лебед", в който участват още Ед Харис и Мишел Пфайфър

Ед Харис и Мишел Пфайфър се нанасят в дома на носителите на "Оскар" Хавиер Бардем и Дженифър Лорънс, за да развалят семейната им идилия. Каква е връзката им с домакина и защо младата му съпруга е ужасена от присъствието им?

Такива въпроси ни кара да си задаваме трейлърът за новия филм на Дарън Аронофски. Mother! (Майка) е с премиера през септември, на кинофестивалите във Венеция и Торонто.

Режисьорът, който от година е новият любим мъж на Дженифър Лорънс, е също така сценарист. Жанрът е психологически хорър / трилър, а първите кадри напомнят "Бебето на Розмари" на Роман Полански.

Аронофски крие подробности, но издава, че "Майка!" се родее с друг от собствените му филми, "Черният лебед", донесъл "Оскар" на Натали Портман.

Според запознати плакатите, където звездата от "Игрите на глада" е нарисувана с изваденото си сърце в ръце, издават и подробности за сюжета.