Злодеят Балтазар Брат се оказа само прелюдия към същинските злодеяния, които изкушават героя в хитовата анимация и неговите разбунтували се миньони

След като губи работата си заради вманиачения по 80-те години злодей Балтазар Брат, с когото се запознахме в първия трейлър, Гру се запознава със своя близнак Дру. Оказва се, че двамата са били разделени от родителите си още като деца...

Поредният нов персонаж в "Аз, проклетникът 3" (по кината у нас от 30 юни) е блондин с въздълга коса, носи се целия в бяло, а освен това е доста по-богат от брат си, макар той да поддържа и цяла армия миньони.

Дру се опитва да склони брат си да се върне към престъпната дейност, която се оказва семейна традиция. Жълтите слуги на Гру също си мечтаят господарят им да стане отново лош и когато това не се случва, се отричат от него, обвинявайки го, че се е размекнал.

Виж още: Миньони за милиони

Той се съгласява с неохота на един последен удар, но се оказва, че е забравил как се правят злини. Налага му се също да бди над своя роднина и съучастник, който е, меко казано, неопитен във вършенето на злодеяния... Освен това има и да отмъщава на Балтазар Брат, заради когото е изгубил работата си.

В третия трейлър (горе) по-голяма роля играят и миньоните, които решават, че могат да се върнат в престъпния свят без наставник и като резултат попадат в затвора, където си правят татуировки с името на Гру...

Познатите Кевин, Стюарт и Боб тук не са на линия (очаквайте ги в "Миньоните 2" през лято 2020), а като лидер на жълтурите се откроява бунтарски настроеният Мел. 

Актьорът Стив Карел, който озвучава Гру в оригинала, дава гласа си и на Дру.

У нас обаче филмът излиза с български дублаж, а в двете главни роли е Стоян Алексиев, който неотдавна приключи участието си в сериала "Откраднат живот". Другото известно име в актьорския състав е Албена Михова, дала гласа си на злата шефка Валъри.