И още от първия трейлър на Carpool Karaoke: The Series - популярната рубрика от шоуто на Джеймс Кордън, която става самостоятелна поредица на "Епъл мюзик"

Carpool Karaoke - рубриката на Джеймс Кордън от късното му токшоу по Си Би Ес, през последните две години стана свръхпопулярна онлайн, с общо над милиард прегледа, а сред звездите, които са запявали свои и чужди хитове в движение, са Адел, Дженифър Лопес и първата дама на САЩ Мишел Обама, Марая Кери, Мадона, Елтън Джон и "Ред хот чили пепърс".

Видео: Всичко, което сме искали за Коледа

Сега към знаменитостите се присъединяват още прочути имена: Ариана Гранде и Сет Макфарлън, Джон Леджънд и Алиша Кийс плюс актрисата от сериала "Империя" Таражи Хенсън - и дори "Металика", които подхващат Diamonds на Риана в първия трейлър за самостоятелната поредица, продуцирана от "Епъл мюзик".

16-те епизода ще бъдат пускани по един ежеседмично в музикалната платформа на "Епъл", като действието в някои от тях е пренесено в други превозни средства - като хеликоптер, където Кордън се качва в компанията на Уил Смит, който по-късно слиза на земята, за да дирижира духов оркестър за кавър на хита си Gettin' Jiggy Wit It.

Водещият не е непременно зад волана (и в кадър), което дава възможност за всевъзможни дуети - баскетболната легенда Шакил О'Нийл например пътува в компанията на друг едрогабаритен спортист, кечиста Джон Сина, а с "Металика", където зад волана е фронтменът Джеймс Хетфийлд, се вози комикът Били Айхнер.

Виж още: Новият албум на Metallica - неуспешен опит за връщане към корените

Хетфийлд и компания тези дни влязоха в новините и с изпълнението си на наградите "Грами" в неделя вечерта, където като тяхна вокалистка се присъедини Лейди Гага. Съвместната им изява обаче беше помрачена от технически проблем с микрофона на фронтмена.