В клипа към песента си от "Алиса в Огледалния свят" Just Like Fire, както и в изпълнението си на наградите "Билборд 2016" певицата показва дарба и на циркова артистка

Освен кавъра на White Rabbit от трейлъра на "Алиса в Огледалния свят", Пинк записа и официалната песен към филма Just Like Fire, а във видеоклипа, също като в True Love от 2013 г., се появяват съпругът й Кари Харт и дъщеричката им Уилоу Сейдж, която певицата сочи като основното си вдъхновение.

Съавтори на парчето са вездесъщите шведски продуценти Макс Мартин и Шелбак, които стоят и зад други актуални хитове като Send My Love (To Your New Lover) на Адел и Can't Stop the Feeling на Джъстин Тимбърлейк.

Режисьор на видеото е Дейв Майърс, екранизирал почти всички хитове на Пинк, сред които Stupid Girls, Blow Me (One Last Kiss) и Get the Party Started.

Попзвездата демонстрира акробатичните си умения и на трапец по време на музикалните награди на сп. "Билборд" миналия уикенд. Въпреки впечатляващото изпълнение обаче, се появиха и коментари, че подобни циркови номера са в арсенала й от години и вече са се изтъркали.

Преценете сами!