Send My Love (To Your New Lover) е пореден сингъл от хитовия й албум "25"

Облечена в дълга рокля с флорални мотиви, Адел танцува на черен фон. Семплото, но ефектно видео към Send My Love (To Your New Lover) е заснето от Патрик Дотърс и беше представено премиерно на наградите на сп. "Билборд" в неделя, където певицата спечели пет статуетки, изпреварена само от The Weeknd, който взе осем.

Духовете в този случай са версии на самите нас, останали някъде в миналото ни, така че когато Адел пее за отдалечаване от всички наши призраци, си представям нея в различни нейни версии, на различно място, обяснява режисьорът.

В момента тя е по средата на европейското си турне, продължава до 15 юни, а в началото на лятото е хедлайнър на британския фестивал "Гластънбъри" (22-26 юни). На 5 юли започва и концертната й обиколка в Северна Америка, която тръгва от Минеаполис, щата Минесота, и завършва на 15 ноември в Мексико.

Съавтори и музикални продуценти на третия сингъл от хитовия й албум "25" (след Hello и When We Were Young), са шведите Макс Мартин и Шелбак, работили с редица други попзвезди, вкл. по новото парче на Джъстин Тимбърлейк.