Бела Хадид се снима във видеото към песента му In the Night

The Weeknd е сред най-успешните изпълнители тази година - доказват го не само седемте му номинации за "Грами", а и участието му в ежегодното ревю на луксозното бельо "Викторияс сикрет", редом с някои от най-сексапилните манекенки в света, т.нар. "ангели".

Задачата му, естествено, беше да пее, докато те дефилират около него, но той е свикнал с подобно присъствие, тъй като приятелката му Бела Хадид също е топмодел. Тя участва и в най-новото му видео - близо 7-минутното In the Night, пореден сингъл от актуалния албум на певеца Beauty Behind the Madness.

Виж още: Бела Хадид в модна фотосесия с новите смартфони на "Самсунг"

Неотдавна в музикален клип се снима и по-голямата сестра от палестинско-холандската фамилия Хадид - Джиджи, която е звезда в How Deep Is Your Love на диджей Калвин Харис.

25-годишният канадец The Weeknd е от етиопски произход, а истинското му име е Абел Тесфайе. С втория си студиен албум той се нареди сред най-слушаните изпълнители в Spotify през изминалата година. Другите му хитове тази година, номинирани за "Грами 2016", са I Can't Feel My Face и Earned It от саундтрака на "Петдесет нюанса сиво".

Адриана Лима дефилира по бельо, докато The Weeknd пее на ежегодното ревю на Victoria's Secret, което се състоя в Ню Йорк на 10 ноември и бе излъчено по телевизията месец по-късно. Снимка: Victoria's Secret