Фотосесията е заснета от Стивън Клайн с топмоделите Бела Хадид и Сяо Уън Дзю

За да представи Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5, "Самсунг" си сътрудничи с топфотографа Стивън Клайн и криейтив директора на V Agency Стивън Ган, които развиват творческа концепция тип "моден каталог" (lookbook) с участието на топмоделите Бела Хадид и Сяо Уън Дзю.

На страниците му, а и в работните кадри по фотосесията са подчертани ключовите характеристики на устройствата: двойно извития екран, подобрените възможности на камерата, креативния S Pen, бързото жично и безжично зареждане.

Виж още: Фотосесията в задкулисни кадри и страници от каталога

Samsung Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5 са най-новите новаторски предложения на "Самсунг". Първият разполага с двойно извит дисплей, който предоставя ненадминато мултимедийно изживяване, а другият предлага безброй възможности за креативност и продуктивност по време на път.

На въпроса какво е неговото вдъхновение за този проект Клайн обяснява: "Някои хора възприемат технологиите като безлични, но всъщност те са много лични и емоционални. Технологиите като предлаганите от "Самсунг" свързват хората както никога преди. Именно този смисъл на свързване ни вдъхнови да покажем гамата от емоции, която може да бъде провокирана от нещо толкова просто като съобщение, снимка или телефонно обаждане."

Бела Хадид, която е запалена по фотографията и Galaxy S6 edge+, отбелязва: "Не са много технологичните фирми, които осъществяват кампаниите си със средствата на модата. Затова ми харесва да съм част от всичко това и да представяме модата и технологиите заедно, по такъв уникален начин!"

Запитана коя е любимата ѝ част от фотосесията китайската манекенка Сяо Уън Дзю отговаря: "Лично аз харесвам вниманието към детайла на снимката. От емоциите до сложния стайлинг - снимката наистина отразява зашеметяващите детайли в дизайна на устройствата."

Премиерата на Galaxy S6 edge+ на българския пазар е на 4 септември. Устройството ще разполага с 32GB памет за съхранение и ще е налично първоначално в сапфиреночерно и платиненозлатно, а след това и в перленобяло.

Източник: Samsung