Официален трейлър за екранизацията, в която Том Ханкс се завръща като проф. Робърт Лангдън, за да разгадае поредния ребус - от Флоренция до Истанбул, в надпревара с времето, а залогът този път е бъдещето на цялото човечество...

Десетилетие след като влезе за първи път в ролята на проф. Робърт Лангдън за "Шифърът на Леонардо" (2006) и предисторията му "Ангели и демони" (2009), Том Ханкс се завръща в трета екранизация по бестселърите на Дан Браун - "Ад".

Режисьор отново е Рон Хауърд, а действието се развива във Флоренция и Истанбул, макар че по-голямата част от филма е заснета в Будапеща.

Виж още: "Ад" - 13 любопитни факта за филма

На Ханкс този път партнират звездата от "Rogue One: История от "Междузвездни войни" Фелисити Джоунс, датската актриса Сидсе Бабет Кнудсен (сериала Borgen / "Правителството"), Бен Фостър ("Warcraft: Началото"), боливудската звезда Ирфан Хан ("Джурасик свят") и французинът Омар Си ("Недосегаемите"). 

Борбата този път е за съдбата на цялото човечество, а ребусът, с чието разгадаване се заема професорът по история на символите, се базира на "Божествената комедия" от Данте... Оригинално заглавие на филма е заето от латинското - Inferno, а думата добавя компонент на психологически трилър.

Тук д-р Робърт Лангдън се събужда, за да се изправи срещу най-голямото си предизвикателство досега - той е загубил паметта си. Преследван от трескави видения и силно главоболие, той трябва да разбере какво се е случило с него и защо.

По кината от 14 октомври на 2D, IMAX, Dolby Atmos, 4DX.