В хумористичен скеч злодеят от "Междузвездни войни: Силата се пробужда" общува с подчинените си, дегизиран като техник от базата "Старкилър"

Адам Драйвър гостува в хумористичното предаване на Ен Би Си Saturday Night Live за няколко скеча, които го показаха едновременно във и извън коронната му роля напоследък - Кайло Рен от "Междузвездни войни: Силата се пробужда".

В горната сценка той е Аладин и изпълнява песента от едноименната анимация на "Дисни" в дует с принцеса Жасмин (Сесили Стронг), докато се носят на летящото килимче... В днешно време обаче е добре да предвидите, че може да се окажете препятствие по пътя на прелетна птица или да се озовете под тоалетната на пътнически самолет, а докато летите над Сирия - да пресечете траекторията на някоя бомба...

Виж още: "Силата се пробужда", преразказан от един новобранец

Друг от скечовете е озаглавен Porn Doctor и го показва като главно действащо лице в гей порно, а в друго клипче влиза в ролята на тв водещ от предаването "Най-смешните котки на Америка".

Най-голям отзвук обаче предизвиква участието му в рубриката "Шеф под прикритие", където 32-годишният актьор се връща в образа на Кайло Рен (преди да го видим в Епизод VIII през 2017 г.), който се дегизира с руса перука като техника по радарните системи Мат, за да се внедри сред подчинените си в базата "Старкилър"...