Видеото към новия сингъл на Хардуел Echo е снимано у нас с български екип

След като гостува в "Арена Армеец" с шоуто Top 100 DJs World Tour, диджей номер 1 в света за последните две години Хардуел засне у нас и новия си клип Echo. Парчето е с вокалите на Джонатан Менделсон, а във видеото роли имат Диляна Попова, Владимир Енчев, Мариус Донкин и кучето Атила.

"Става дума за една любовна история. Хардуел не беше в България за снимките, защото е заснел неговата част в Холандия. Същият екип дойде тук и направихме останалата част на Бузлуджа. Беше зверска зима с минусови температури. Духаше ужасно силен вятър. Но от кадрите, които видях след това, изглежда много красиво", разказва манекенката пред в. "24 часа".

Echo е пореден сингъл от дебютния албум на диджея United We Are. Парчето е описвано като химн за масите, който обаче има и тъмна страна, тъй като текстът и клипът разказват сърцераздирателната история за една изгубена любов. Героят е вдовец, който се връща към миналото с малко помощ от приятел...

Според анотацията контрастът между образите и музиката подчертава умението на Хардуел да аранжира и превърне една смислена песен в хит за денс феновете.