Новото видео на един от треньорите в "Гласът на България" е заснето на сцената на пернишкия театър "Боян Дановски", която носи името на актьора Георги Русев

Миро е дал шанс за дебютна режисьорска изява на Цвети Димитрова, чието дело са специалните ефекти и 3D анимацията в предишни негови клипове като "Август е септември" и "Ангел си ти". Тя е работила заедно с Иван Генов, който е съавтор и на идеята за клипа.

Сред действащите лица, освен самият певец, са писателката Людмила Филипова, актьорът от сериала "Под прикритие" Ивайло Захариев, оперният бас Александър Носиков и малкият племенник на Миро - Давид.

Според концепцията на видеото: "В днешното общество все още се ограничаваме от стриктни рамки какво да работим, как да общуваме, какво да харесваме и какво да не приемаме, дори и как да разговаряме с децата си. Как да живеем. Този, който по един или друг начин се окаже извън тези рамки, често бива сочен с пръст и набеждаван като недостоен, лош, злонамерен или ненормален.

Това е нашето представление. В един или друг аспект, всеки от нас лесно би могъл да припознае себе си в някой от нашите герои."