Най-популярният актьор във "Фейсбук" (и третият най-високоплатен в света) в кадри от новия си фентъзи филм

Приключенският екшън The Last Witch Hunter, който излиза в САЩ през октомври, ни показва Вин Дизел с необичайна външност - с коса и дълга брада.

Героят му Коулдър е последният ловец на вещици, който се бори с тази напаст от векове, та чак до наши дни, тъй като е прокълнат да бъде безсмъртен (а ла Шотландския боец на Кристоф Ламбер).

Кралицата на вещиците (Джули Енгелбрехт), която го е обрекла на тази раздяла със семейството му, възкръсва в наши дни и жадува да му отмъсти, застрашавайки цялата човешка раса...

Актьорът, който навърши 48 през юли, вече има близо 95 млн. фенове във "Фейсбук" и понякога качва в профила си снимки от своите нови проекти - или гол под душа

Виж още: Най-популярните звезди във "Фейсбук"

"Коулдър през XIII век" беше озаглавен един от първите фотоси от снимачната площадка на филма, в който участват още Илайджа Уд, Майкъл Кейн, Роуз Лесли ("Игра на тронове") и няколко други мацки в ролята на вещици.

Естествено, преди да избере минималистичната прическа, Вин имал гъста тъмна коса, от която се лишил веднага щом забелязал склонността си да олисява.

Фотогалерия: Харесваме мъжете без коса!

В съвременността героят от "Последният ловец на вещици" е с обичайната за актьора външност, но видът му през миналите столетия ни позволява да си го представим как би изглеждал като лъмбърсексуален.

По-рано тази година излезе "Бързи и яростни-7", който го превърна в третия най-високоплатен актьор в света според новата класация на сп. "Форбс". В световен мащаб филмът събра 1,5 млрд. касови приходи, а Дизел е изкарал общо 47 млн., като отстъпва само на водача Робърт Дауни-младши и подгласника му Джаки Чан.

Виж още: Furious 7: One last ride

Колкото до младежкия му имидж, в интернет архивите могат да се открият и позабравени кадри от неговите опити да рапира и танцува брейк през 80-те - откъс от образователния филм Breakin' in the USA: Break Dancing and Electric Boogie Taught by the Pros (1984), когато той е още тийнейджър на име Марк Винсънт.