Припомни си някои от най-големите им хитове и отговори правилно на въпроса за албума Native, който групата представя в София на 2 юни

OneRepublic са едни от най-големите звезди, които посещават страната ни за концерт тази година. Групата обикаля на турне с песните от третия си студиен албум Native (2013), който в началото на март беше официално обявен за платинен - с продадени над 1 млн. екземпляра.

Това е втори подобен успех за Райън Тедър и компания след дебютния Dreaming Out Loud (2007), продаден в над 1,1 млн. тираж. Две година музикантите пускат и продължението му Waking Up, а вече работят и по четвъртия си албум.

Като сингли от Native бяха издадени парчетата Feel Again, Something I Need, If I Lose Myself, I Lived, Love Runs Out, както и безспорният ни фаворит Counting Stars, гледан до момента над 777 млн. пъти в YouTube.

Концертът им у нас е в "Арена Армеец" на 2 юни, а един от вас може да спечели двойна покана, ако отговори правилно на следния въпрос (в полето за коментари по-долу, с истинския си "Фейсбук" профил): 

Кой от тези хитове на OneRepublic е от албума Native?

а) All The Right Moves

б) Apologize

в) Feel Again

Победител в играта е Радина Андреева, която отговори вярно на въпросът ни. Честито!