Групата подновява турнето си след две седмици от Барбадос

На 2 юни София приема турнето на една от най-популярните поп-рок групи в момента - OneRepublic, които представят своя трети албум Native, включващ хит-сингли като Feel Again, If I Lose Myself, Counting Stars, Something I Need, Love Runs Out и I Lived.

Първата спирка от новата им обиколка е Барбадос, а преди да дойдат за първи път в България, Райън Тедър и компания имат още 14 държави по пътя.

Native е и техният втори платинен албум след дебютния Dreaming Out Loud (2009), който се продаде над 1,1 млн. тираж. След пробива си с Apologize (2007) те постигнаха подобен успех и с Counting Stars, който се нареди в топ 5 на Австралия, Канада, Германия, Ирландия, Нова Зеландия, САЩ и Великобритания, както и на втора позиция в американската класация "Билборд Hot 100" - най-голямото им постижение досега.

Водещият сингъл If I Lose Myself също се класира на челни позиции в няколко държави, а в тази негова видеоверсия можете да видите и задкулисни кадри от подготовката на турнето.



Междувременно OneRepublic обявиха, че вече са в студиото и работят по своя четвърти албум. Турнето им приключва на 21 юни в Южна Африка, а новата продукция на Райън Тедър, Зак Филкинс, Еди Фишер, Брент Кътцъл и Дрю Браун се очаква да излезе в края на тази година.

Билети за концерта, на цени от 65 до 110 лв., може да откриете в мрежата на "Ивентим", включително и в 51 OMV бензиностанции в цялата страна. За повече информация: eventim.bg и omv.bg.