Шон Коумс печели парите си не само от музика, а в своя най-нов клип съблича чисто гола собствената си приятелка

Рап магнатът Шон Коумс оглави класацията на сп. "Форбс" на най-богатите хип-хоп изпълнители за 2015 г. 

До 45-годишна възраст той е успял да натрупа 735 млн. долара, които идват от дяловете му в телевизия Revolt, модната линия облекла "Шон Джон", компанията за производство на алкална вода Aquahydrate и мексиканската марка текила DeLeón, закупена от него в партньорство с алкохолния гигант "Диаджео".

За неговия бизнес нюх говори и фактът, че миналата година се сне в реклама на "Фиат 500L", озаглавена "Мираж", в която успя да вкара както водата и телевизията си, така и най-актуалния тогава хит - Happy на Фарел Уилямс.

Напоследък Шон се подвизава с артистичния псевдоним Диди, но в зората на кариерата си беше по-известен като Пъф Деди, а приятелите му продължават да го наричат "Пъф".

Според настроението, коментира той с кое име предпочита да се обръщат към него, но на въпроса как тогава го наричат жените в леглото, отговаря духовито: "Обикновено ми викат: "Боже!".

Неговото най-ново произведение не е музикално видео, а провокативен рекламен клип за парфюма му 3AM by Sean John, където разсъблича собствената си приятелка, певицата Каси.

На второ място според "Форбс" се нарежда Д-р Дре със 700 млн., докато Джей-Зи остава трети с 550 млн. долара.

В челната петица с по 150-155 млн. долара са още рапърът Фифти сент и Брайън Уилямс - Бърдмен, съосновател на "Кеш мъни рекърдс".