Двамата тийнейджъри позират в черно-бели фотосесии за "Сен Лоран"; синът на Арнолд Шварценегер също избра модата

Младите синове на холивудски звезди от ранга на Пиърс Броснан и Арнолд Шварценегер напоследък все по-често стават лица на модни колекции.

Видео: Дъщерята на Шон Пен се самоиздържа с реклами

Джак Килмър е още само на 19, но вече върви по стъпките на родителите си, актьорите Вал Килмър и Джоан Уоли. Дебютът му беше в драмата на Джия Копола "Пало Алто" (2013), а сега се снима в трилъра с Райън Гослинг и Ръсел Кроя The Nice Guys.

Паралелно с това младежът прави кариера и като модел - през лятото дефилира в ревюто на "Сен Лоран" Psych Rock (пролет-лято 2015), а сега се появи на черно-бяла фотосесия за модната къща и актуалната им Permanent Collection.

От първия си брак с актрисата Касандра Харис, която умира от рак на 43, Пиърс Броснан има син - Шон, и две осиновени деца.

Настоящата му съпруга го е дарила с двама сина, на 13 и 17 години, като по-големият от тях - Дилън, е музикант и студент по филмово изкуство в Калифорния.

Творческият директор на "Сен Лоран" Хеди Слиман го забелязал на улицата в Малибу миналото лято и резултатът е фотосесия, която показва, че Броснан-младши прилича на баща си поне в едно отношение - смокингът му стои безупречно. 

Патрик Шварценегер, който е третото от четирите деца на Арнолд от брака му с Мария Шрайвър, е по-голям, на 21, и вече има своите изяви в киното, като комедията на Адам Сандлър "Дърти хлапета-2".

Модата обаче го влече повече и с подкрепата на родителите си той основава собствена фирма - Project360, още на 15.

За да популяризира дейността й, поема ангажименти като модел, а тази есен рекламира очилата "Том Форд" заедно с Джиджи Хадид, която е сред лицата в календара на "Пирели" за 2015 г.