Омразата ме мотивира, заявява бившата тийнзвезда по повод вълната от критики, че е наддала на тегло - и позира почти гола за обложката на новия си албум Revival

Никога не е лупус! - казваше д-р Хаус по повод една от най-често споменаваните медицински хипотези в сериала. Този път обаче, уви, е точно това.

По повод втория си самостоятелен албум Revival (Възраждане), който е на музикалния пазар от днес, Селена Гомес дава откровено интервю пред сп. "Билборд". Там разкрива как докато жълтата преса спекулирала, че е в клиника за лечение на зависимости, тя изкарала химиотерапия, за да облекчи симптомите на лупус.

23-годишната певица и актриса за първи път говори открито, че страда от хроничното автоимунно заболяване, което можело да й докара и инсулт. Именно това била причината да прекрати турнето си през декември 2014. Концертната й обиколка започва наново на 6 май догодина от Лас Вегас.

Виж още: Говорете за болестите си

Затворих се в себе си, докато най-накрая се почувствах уверена и в комфорт със света, казва тя по повод лъжите, изписани по неин адрес по време на лечението.

"Аз съм дяволски добра с всеки човек, а всички се държат толкова гадно. Работя от 7-годишна. От 17-годишна съм посланик на УНИЦЕФ. Разочарована съм, че накрая се превърнах в тема за таблоидите", коментира Селена пред музикалното издание и е категорична:

"Омразата ме мотивира"

Реакцията на хейтърите към нейни снимки по бански, които се появиха по-рано тази година, повлиява върху решението й да позира почти гола за корицата на албума, излизащ точно днес.

Снимки от екзотичната пролетна ваканция на Селена Гомес предизвикаха злобни забележки относно теглото й, на които тя отговори с този кадър, където се е излегнала по бански върху шезлонг. Давам ви още повече от мен, пошегува се тя в текста към снимката в "Инстаграм"

Виж още: Това ли е новият мъж до Селена Гомес?

Междувременно се появи новият й видеоклип Same Old Love, режисиран от Майкъл Хаусман, а сингълът се изкачи до петото място в класацията на "Билборд" - най-доброто представяне на Гомес в музикалните чартове досега.