Chase & Status, Sigma и Sub Focus се събират в София за зрелищното шоу на 18 юни в Интер Експо Център (снимки, видео)

Първото издание на Night to Remember се състоя през септември 2015 с участието на Rudimental и Ела Еър.

Партито беше напълно разпродадено, а звездите останаха впечатлени от атмосферата в залата и енергията на феновете.

Шест месеца по-късно организаторите от KeenActs са готови с гостите за втората незабравима нощ.

След две участия на фестивала SPIRIT of Burgas британците Chase & Status са решили, че е време да видят и светлините на нощна София.

Към Сол Милтън (Chase) и Уил Кенард (Status) се присъединява MC Rage, за да реди римите зад микрофона, а в сетлиста за вечерта очакваме да чуем и парчета от новия албум на известното дуо, включително и току-що излезлия сингъл Control.

Набралите широка популярност у нас "Сигма" са второто потвърдено име за шоуто. Успешният им албум Life (2015) донесе на групата платинен статус и много участия на най-големите фестивали в Европа (Гластънбъри, T in the Park, Сигет), а сега за първи път имаме възможност да ги чуем и у нас.

Синглите им Nobody to Love, Changing (с Палома Фейт) и Coming Home (с Рита Ора) са продадени в над 2,5 млн. тираж и са част от плейлистите на най-големите музикални радиостанции и телевизии през последната година. 

Финалът за вечерта слага не по-малко популярният у нас Sub Focus. Той започва кариерата си на джънгъл дръмендбейс сцената и вдъхновен от продуценти като "Продиджи", "Кемикъл брадърс" и "Дафт пънк", постепенно се превръща в една от най-ярките звезди на електронната сцена.

X-ray е първото парче, което кара големите лейбъли да му обърнат внимание, а ремиксът на Smack My Bitch Up на "Продиджи" му носи турне на три континента и договор с легендарния лейбъл RAM records.

Билетите за Night to Remember #2 са в продажба от началото на седмицата на цена 40 лева за ограничено количество промобилети. Търсете ги в мрежата на "Ивентим": бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК и онлайн на Eventim.bg.

Източник: KEY Events & Communication