Новата власт на "Българска армия" си постави три основни цели

Новите босове на "червените" смятат да насочат инвестициите си в три основни направления, информира Sportal.bg.

На първо място ще се ста­билизира финансирането и функционирането на школа­та, която в последните годи­ни бе тотално занемарена от собствениците. В нея ще се инвестират значителни средства. 

Ще се извърши и подобря­ване на материално-техни­ческата база, като това включва ремонти както по стадион "Българска армия", така и на базата в Панча­рево. 

Вече ще се отделя и доста по-голямо внимание на българските футболисти. Но­вото ръководство ще нама­ли значително бройката на чужденците в отбора и се­лекцията ще е насочена ос­новно към родния пазар. На този етап трудно ще се на­ложат юноши в първия отбор, като подобен приори­тет ще е актуален най-малко след 2-3 години.

Новото ръководство на ЦСКА в лицето на представителите на феновете Милко Георгиев и Борислав Лазаров, които получиха контролния пакет от акции от Александър Томов и в момента управляват съвместно с изпълнителния директор Александър Тодоров и Ивайло Манджуков, взе решение за сериозно намаление на цените на билетите за Сектор "Г". 

Както е известно, билетите за плейофите бяха увеличени от 5 на 7 лева за ултрас-трибуната. Толкова трябваше да е цената им и за домакинството на "Ботев". В крайна сметка обаче феновете на ЦСКА ще влизат в култовия сектор срещу 4 лева. 

Източник: Sportal.bg