"Инкогнито" е заглавната песен от дебютния албум на певицата, а видеото напомня за успешното й участие в танцувално риалити

Близо месец певицата на годината Михаела Филева репетирала танците от "Инкогнито" с балета и топхореографа Милен Данков от Dance Studio 121. Резултатът е най-амбициозният й клип досега, заради който можем да я сравним със световни звезди от ранга на Бийонсе.

Няма как да е иначе - "Инкогнито" е заглавната и начална песен от дебютния й албум, който излезе през май. Музиката е на Графа, който е и съавтор на текста заедно с Илия Григоров. Режисьор на видеото е Васил Стефанов, а оператор - Мартин Чичов.

Синхронът между нея и танцьорките бил толкова съвършен, че от "Монте мюзик" решили да представят парчето с хореография и в нейните сценични изяви. Наскоро тя приключи участието си в турнето на "Кока-кола" Happy Energy Tour, където публиката пя с нея на всичките й песни, а на 24 октомври е концертът й с група на живо в "София лайв клуб".

Фотогалерия: Михаела Филева

Михаела придоби самочувствие на дансинга от участието си в танцувалното риалити "Дансинг старс", където се класира втора, отстъпвайки само на шампионката от фигурното пързаляне Албена Денкова. Тя заложи на хореографията и в предишния си клип "Едно наум".