Певицата, която озвучава главната героиня Радост в новата анимация на "Дисни" и "Пиксар", подарява четири двойни покани за ексклузивната премиера на "Отвътре навън"

От този петък до понеделник, 15 юни, четирима щастливци могат да спечелят покани за българската галапремиера на най-забавната анимация това лято - "Отвътре навън".

Условието за феновете е да публикуват в официалната "Фейсбук" страница на Мария Илиева www.facebook.com/MariaIlievaOfficial свои снимки в радостен момент или да нарисуват главната героиня Радост - една от петте човешки емоции, заедно с Бяс Лют, Отврат, Страх и Тъга.

Озвучаването на филми е ново амплоа за Мария Илиева, която се изяви като актриса в приключилия неотдавна осми сезон на сериала "Столичани в повече". Попзвездата отскоро има и нов летен хит - дуета с нашумелия от X-Factor Атанас Колев "Така да е".

Самата тя признава, че за нея е било предизвикателство да влезе в роля единствено чрез гласа си, но положителният заряд на малката чаровница със синя коса й е помогнал много.

"Отвътре навън", продукция на "Дисни" и "Пиксар", е по кината на 2D и 3D от 19 юни, а българската галапремиера е на 16-и в "Синема сити Парадайз".