Двамата с Криско подготвят избухващо шоу в бар First Line; хитът й за лято 2015 е дуетът с Атанас Колев "Така да е"

Кралицата на българската поп музика традиционно няма да почива през лятото. На 5 юни Мария Илиева открива сезона в бар First Line в Кранево. Двамата с Криско са подготвили избухващо изпълнение на БГ песента на 2014-а "Видимо доволни".

Мария ще представи и новия си хит "Така да е". Само седмица след премиерата му дуетът й с хип-хоп сензацията Атанас Колев се превърна в една от най-слушаните и въртяни български песни. Видеото, дело на Николай Нанков, вече има над 400 хил. гледания в интернет, а "Така да е" е определяна от феновете като "хита на лято 2015". 

Песента светкавично се изкачи до първото място в класацията на vbox7 за БГ музика, а в българския магазин на iTunes достигна третото място в деня на представянето ѝ там.

В Кранево Мария Илиева ще изпълни "Така да е" на живо за втори път това лято. Певицата пусна в социалните мрежи видео, показващо реакцията на феновете при първото изпълнение на песента само два дни след премиерата ѝ и бe видимо доволна, че всички вече я знаят и се забавляват на нея.

На 5 юни в бар First Line на сцената до певицата ще са музикантите ѝ Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и диджей Mr Moon (програминг, синтезатор, перкусии).

Следващото морско участие на поп дивата е в пиано бар NOTI в Свети Влас на 18 юни.

Източник: Bulevard.bg