Петте човешки емоции, обхванали една тийнейджърка, са главни герои в новата анимация на "Пиксар" Inside Out / "Отвътре навън", по кината на 2D и 3D от 19 юни 2015 г.

Режисьор е Пийт Доктър ("В небето", "Таласъми ООД"), известен и като сценарист на хитове като "Играта на играчките" 1 и 2.

Гореспоменатите пет чувства - Бяс Лют, Отврат, Тъга, Страх и Гадост - се крият в главата на подрастващата Райли, която е принудена да се премести в Сан Франциско, където баща й започва работа.

Емоциите й живеят в Централа - контролен център в нейното съзнание, за да я напътстват във всекидневните й занимания.

Преместването на ново място обаче се отразява и на тях и макар досега Радост (озвучена в оригинал от Ейми Пьолър, а на български - от певицата Мария Илиева) да е била най-важната, започват спорове и конкуренция по въпроса кой би бил най-полезен в новия град, новото училище и новия дом.

Към края на 2015-а се очаква и следващият нов филм на "Пиксар" - "Добрият динозавър", чиято премиера първоначално бе планирана за тази година, а на 17 юни 2016 г., трябва да се появи продължението на "Търсенето на Немо", озаглавено "Търсенето на Дори".

Вече излезе и откъс от късометражната анимация към "Отвътре навън" - "Лава", където главният герой е действащ тропически вулкан, който пее хавайска песен.