Сър Картър и Руми дебютираха в "Инстаграм" профила на звездната си майка месец след като дойдоха на бял свят, след като изкараха известно време в болницата заради преждевременното си раждане

Бийонсе вече е многодетна майка, но не прибърза с фанфарите в социалните мрежи. Сър Картър и Руми дебютираха в "Инстаграм" профила на звездната си майка месец след своето идване на бял свят, което означава, че са родени в средата на юни.

Техните имена станаха известни по неофициален път, когато в американското патентно ведомство беше подадена заявка за запазването им като търговски марки - за артикули като козметика, бебешки аксесоари и спортна екипировка.

Дебютната им снимка днес събра 1,7 млн. харесвания само за час и по всичко личи, че ще е най-новият рекордьор в "Инстаграм". Стайлингът й, а ла "Мадоната с младенеца", напомня фотоса, с който Бийонсе се похвали, че чака близнаци - харесан над 11 млн. пъти от февруари насам.

Втората бременност на попзвездата, която продължава да е сред най-печелившите знаменитости, беше анонсирана гръмко на 1 февруари, а първият кадър от фотосесията й стана най-харесваната снимка в "Инстаграм". Тя и съпругът й имат и 5-годишна дъщеричка на име Блу Айви.

Клюкарските медии зад Океана оповестиха появата на близнаците едва седмица след раждането им, когато американците отбелязваха Деня на бащата - но официално потвърждение от щастливите родители нямаше. Дойде единствено новината, че в края на юни таткото Джей-Зи пуска албума "4:44", първата му нова продукция след Magna Carta Holy Grail (2013).

Единствено дядото (по майчина линия) разкри в социалните мрежи, че има внук и още една внучка.

Според TMZ.com майката и бебетата не са били изписани веднага заради "незначителен проблем". Техни източници, близки до семейството, твърдяха, че близнаците са се родили преждевременно и се налага да поостанат в болницата за нагревки. Обикновено това се прави в случай на физиологична жълтеница заради повишени нива на билирубина в кръвта - често състояние при новородените, което обикновено не е опасно, поясни сайтът.

Малко по-късно Hollywood Life съобщи ексклузивно, че болницата в Лос Анджелис е осигурила денонощни грижи за ВИП семейството, а звездната майка се е успокоила, че децата й скоро ще бъдат достатъчно здрави и заякнали, за да се приберат у дома - и дори е започнала да им пее приспивни песни.

Не след дълго те бяха изписани тихомълком и се нанесоха в луксозния си дом в Малибу.

През април Бийонсе отмени участието си на фестивала Коачела по лекарска препоръка, а месец преди да роди организира бебешко парти в африкански стил, на което присъстваха бившите й колежки от "Дестинис чайлд" и още една бременна звезда - топтенисистката Серина Уилямс.

Виж още: Серина Уилямс - гола, бременна и влюбена