Елате заради музиката, останете за изгрева, призовават домакините на крайморското парти

Джулай морнинг е най-емблематичното събитие край морето - включително в "Какао бийч клуб". Оттам канят да посрещнете изгрева с качествена музика и поредното парти на 30 юни заедно с Бетоко, Десо и Кайски.

Името на Betoko, който често е описван като "гениален", вече предизвиква сериозно вълнение у българските фенове на електронната музика. Мексиканецът смесва техно, минимал и хаус с отличителен и мелодичен стил.

Той е бил част от музикално-издателски лейбъли като Mar-t’s (Amnesia Ibiza) и Wow!Records, а амбициите му в класациите и гладът за нова музика го правят собственик на не един, а два лейбъла: OKO Recordings и Chilli Mint Music.

Някои от хитовете на диджея, издавани през годините, са U So Fine, ремиксът му на Wicked Game заедно с Gemma Hayes, оригиналното му парче With or Without You.

Сред тях е и Raining Again, издаден от Dynamic Music, който се е превърнал в класика и има редица награди, а в YouTube е събрал над 20 млн. гледания.

Десо е на българската електронна сцена от почти 20 години, a музикалният му опит включва колаборации с Tapesh, Hot Since 82, Audiofly и Давид Пен. Бил е резидент на всеки уважаван клуб у нас, а продуцентските си умения изявява чрез своя собствен звукозаписен лейбъл Seaburn Records. Не спира да прави и хитови парчета като Nobody и ремиксът на Be The One, заедно с Кайски и Богдана.

Кайски също е изявен фаворит на родните фенове. Има собствено радио предаване - The Heartbeat Radio Show, на чиито честоти се смесват ню диско, дийп и тек хаус. Носител е на множество награди и си сътрудничи с популярни имена като Веси Бонева и Dayana X, за да създаде нашумели и награждавани клубни парчета у нас.

Билети за Джулай морнинга в "Какао бийч клуб" могат да бъдат закупени на цена 17 лв. в мрежата на Eventim.bg.

Източник: Yalta Club