Сп. "Пийпъл" надниква зад кулисите на най-шокиращия развод в Холивуд напоследък - и разкрива, че двамата съпрузи са имали коренно различни възгледи за възпитанието на шестте си деца...

"Нещата са се натрупали с времето, не е само едно нещо... Тя е обичала този мъж години наред и [разводът] не е решение, което взимаш импулсивно", казва източник на сп. "Пийпъл" от обкръжението на Анджелина Джоли, посветило новия си брой на мотивите носителката на "Оскар" да поиска разтрогване на третия си брак.

Два дни след новината, шокирала цял Холивуд, изданието съобщи, че съпругът й Брад Пит се разследва от социалните служби заради инцидент на частен самолет от 14 септември, когато той нагрубил едно от децата им и му посегнал - пред нея и другите.

Докато се връщали от Франция, възникнал спор, в който се намесил и най-големият им син, 15-годишния Мадокс от Камбоджа, който преди време се снима в "Z-та световна война". Разпрата излязла извън контрол, шамари обаче не е имало, категорични са близки до 52-годишния актьор, който бил в нетрезво състояние.

Джоли и Пит имант още две осиновени деца: 12-годишното виетнамче Пакс и Захара (12) от Етиопия. Първородната им биологична дъщеря Шайло е вече на 10, а най-малките, близнаците Нокс и Вивиен - на осем.

Миналата есен всички те позираха с майка си за ноемврийския брой на "Вог", фотографирани от Ани Лейбовиц. Татко им също попадна на един от кадрите.

Напрежението между звездната двойка тлеело от месеци, подхранвано от времето, което прекарвали далеч един от друг заради работата си, гласи анонсът на корицата. Според отправката актьорът бил "съсипан" от решението й да сложи край на 12-годишната им връзка.

"Той я призоваваше да го направи тихомълком - не за да спаси брака им, а да вземе предвид благосъстоянието на децата. Но апелът му беше пренебрегнат", категорични са от страната на Пит. В нейния "щаб" обаче твърдят, че тя е сторила "каквото е било нужно"...

Близкият до него източник споделя пред списанието: "Определено имаше капка, която преля чашата - и на нея просто й писна. Може и той да е бил на ръба и да е казал, че не може да продължава така, а тя да е проявила ответна реакция. От известно време насам им беше трудно..."

"Пийпъл" се позовава на свои информатори, които разказват подробно как актрисата съобщила на Пит, че иска развод (два дни преди да пусне молбата на 19 септември), защо той я "молел" да изчака и как отношенията им започнали да се пропукват още след сватбата им през лятото на 2014 г.

Сред причините за това се сочат както драстичните различия в методите им за възпитание на шестте деца (той бил по-строг родител, тя имала по-либерален подход, твърди вътрешен човек), така и посоките, в които вървят кариерите им.

Страните в конфликта все пак са категорични, че двамата все още се обичат и очакват да намерят начин "да продължат нататък с достойнство", както се изразява източникът, близък до Пит. Те имат шест деца и животът им винаги ще остане свързан, допълват от лагера на Джоли...

Междувременно френската актриса Марион Котияр, с която Брад има екранна връзка в новия филм на Робърт Земекис "Съюзени", побърза да отрече слуховете, че е предизвикала ревността на Анджелина.

Новият трейлър за "Съюзени", в който персонажите им - агенти от антифашистката съпротива - имат горещи любовни сцени помежду си, излезе точно след новината за развода.

Носителката на "Оскар" за ролята на Едит Пиаф обаче уточнява, че отдавна е срещнала мъжа на живота си, родила му е син, а сега очаква и второто си дете от него.

На профила си в "Инстаграм" тя публикува дълъг постинг по темата и в заключение пожелава на двамата си колеги да намерят покой в това бурно за тях време.

Източник: сп. "Пийпъл"