Дебютният концерт у нас на електропоп групата е този петък, 10 юни, в парка на Военната академия

Една от най-интересните, атрактивни и актуални европейски групи Kadebostany има първи гастрол в София този петък, 10 юни.

Авторите на хитa Castle in the Snow представят пред родните меломани концертен спектакъл от електропоп, източноевропейска брассекция и мелодични хипхоп рими, като целият този музикален букет e поднесен от харизматичните им вокалистки.

Музикалният фестивал HippieLandia прави подарък на всички фенове, закупили фестивални билети за 1 и 2 юли, като ги кани да гледат Kadebostany напълно безплатно.

Така всички, сдобили се с билет за "Хипиландия" до петък, получават свободен достъп до лайва на Kadebostany в парка на Военната академия, където да подгреят за фестивалния маратон в началото на юли.

Вратите на концертната зона в парка отварят точно в 19,30 ч., а началото е в 20.

В основата на "Хипиландия" стои любовта към музиката на щастливите и слънчеви хора, жадни за нови преживявания. Програмата включва актуални имена от световната фестивална сцена: Gorgon City, Нетскай и GusGus, Black Sun Empire, DC Breaks, Дакс Джей, HVOB и Еней, Cooh & "Авигея".

Мястото е паркът на Летище София, с две сцени на открито, разположени до живописното езеро с естествен декор от излитащи и кацащи самолети. Пълната програма, както и подробности търсете на www.hippielandia.com.

А на 10 юни, преди на сцената да се качат гостите от Швейцария, в парка на Военната Академия на живо излиза и българската формация Clavexperience - музикалният проект на Димитър Горчаков (синтезатори) и Павел Клаве (глас, looping & ефекти).

Стиловете, в които работят, включват трипхоп, джаз и реге, а в основата е спонтанната импровизация, в която двамата общуват най-добре, като през последната година се изявяват и като трио - заедно с бийтбоксъра Скилър.

Концертът на Kadebostany се осъществява с приятелската подкрепа на ирландското уиски "Бушмилс" и e част от театралния фестивал "София Моно".

Билети на цена 25 лв. търсете онлайн на http://bit.ly/SofiaKadebostany или в НДК, веригите OMV, "Пикадили" и "На тъмно", както и на входа на парка в деня на концерта.

Всички подробности за първия концерт на Kadebostany у нас можете да откриете и във "Фейсбук". Наскоро групата пусна и първо паре от предстоящия си албум Soldiers of love, озаглавено Frozen To Death.

Източник: EventEase