Еnei и дуото HVOB са двете нови имена в афиша за първото издание на HippieLandia на 2 юли

Още две имена от световната електронна сцена се присъединяват към участниците в тазгодишното първо издание на HippieLandia - австрийското дуо HVOB и руският диджей Еней. Новият фестивал обещава да се превърна в любимо събитие за щастливите и слънчеви хора, жадни за нови фестивални преживявания. Датата e 2 юли, мястото - парка на Летище София.

HVOB (Her Voice Over Boys)

са Ана Мюлер и Паул Валнер - електронното дуо, което от 2003-та насам буни духовете на световната сцена най-вече със своите запомнящи се изяви на сцената. На всеки концерт те се появяват заедно с барабанист и изпълняват оригиналната си музика съвсем на живо.

Най-новият им албум Trialog излезе миналата пролет, предизвиквайки интереса и на най-изтънчените разбирачи. Многопластовият артпроект, поканен за участие в Boiler Room във Виена, отличен от списание American Thump с наградата "Албум на годината", закратко поведе в класациите на Beatport и iTunes.

Дебютната изява на HVOB в България става възможна благодaрение на подкрепата от австрийското посолство в София. HippieLandia е една от важните дестинации от световното турне на дуото.

Еней

е сред най-иновативните руски диджеи и се включва в HippieLandia със своя автентичен неурофънк дръм енд бейс. Младият руснак вече има издадени два самостоятелни албума: Machines (2012) и Rituals (2015), които оправдано заинтригуваха феновете по целия свят. 2011-а му донася внушителни успехи: той става част от британския лейбъл Critical Music и малко след това печели награда за изгряващ музикален продуцент на годишните Drum & Bass Arena Awards.

С подкрепата на световни гиганти като Голди и Анди Си руският диджей подсказва на всички, че най-големите дръм енд бейс постижения тепърва му предстоят.

Rituals се появява като резултат от любовта на Еней към различни световни музикални течения и представлява своеобразно продължение на духа му, както споделя самият той. В продукцията участва и Чарли Брикс с отнасящо красивите си вокали.

Gorgon City, GusGus, Netsky, Enei и HVOB са известните до момента участници, а втората вълна билети "Ранно Пиле" на цена от 35 лв. са вече в продажба и могат да бъдат закупени директно по следния начин:

Електронен / HomeTicket билет директно чрез линк: http://www.ticketportal.bg/search2.asp?ID=43678&ID_Objekt=425148

Стандартни билети: в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна - бензиностанции OMV, книжарници "Буктрейдинг", магазини "Пикадили", магазини "На тъмно", билетен център на НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец” и др.

Следете събитието и във "Фейсбук". За повече информация и въпроси, свързани с билетите и фестивала - 0886333367.

Източник: EventEase