Младата Лорина Камбурова нашумя в ролята на Лия от новия БГ сериал

Изгряващата звезда Лорина Камбурова е избрана да води шоуто "Кралете на леда", което тази събота събира фигуристи от цял свят в зала "Арена Армеец". 24-годишната актриса е позната на публиката като Лия от сериала "Връзки", чийто втори сезон започна в началото на месеца - а освен това е модел и музикант. Заедно със свой колега основава акустичния дует Rossen & Lorina, който има все повече почитатели от клубната сцена в София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Шумен.

Лорина завършва НАТФИЗ в класа на Здравко Митков, участва в редица постановки и филми, като печели всички със своята непринуденост и заразителна усмивка. Запленен от нейната артистичност останал и чуждестранният екип, подготвящ шоуто "Кралете на леда" - и затова именно тя има честта и удоволствието да представя на публиката най-добрите фигуристи преди техните изпълнения.

Започнаха да пристигат и 21-те участници в шоуто. Носителят на "Грами" Едвин Мартон вече се наслаждава на слънчева София, а първи от спортистите се очакват Аделина Сотникова и Джони Уиър. Световният шампион Хавиер Фернандес каца у нас след срещата си с краля и кралицата на Испания в петък. По-рано тази седмица мъжкият номер 1 за тази и миналата година беше награден лично от кмета на родния си град Мадрид с медал за заслуги.

От сряда тече и строежът на ледената пързалка, като се очаква тя да е готова за първите репетиции в петък вечерта.

Организаторите молят всички посетители да са по местата си в "Арена Армеец" не по-късно от 19,30 ч., тъй като спектакълът започва точно в 20 ч.

Билети за Kings On Ice все още могат да бъдат закупени на цени от 65 до 130 лв. от бензиностанции OMV, касите на EasyPay, The Mall, Арена Армеец, магазини "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", магазини "На тъмно", билетен център НДК и официалните каси на Eventim.bg в цялата страна: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi.

Източник: KEY Events & Communication