Диджеите Деси и Мартен Роберто също изненадат с нови парчета на партито на 24 март

Jazzanova, или Алекс Барк и Клаас Брилер, които са сред най-продуктивните и талантливи диджеи, идват у нас на 24 март по покана на клуб "Ялта".

Освен модерният саунд на двамата експериментатори, ще прозвучи и новият сингъл на Деси заедно с група High Time, а сред имената на афиша е също диджей Мартен Роберто.

Jazzanova нямат нужда от представяне - те са в клубовете, в ефира, в студиото и зад пулта през последните 15 години, представяйки своя звукозаписен лейбъл Sonar Kollektiv.

Музиката им преплита стилове като ню джаз, електро, чил аут, джаз хаус и др., като доминира на много от джаз и даунтемпо сцените по цял свят.

В началото, благодарение на своите сетове, момчетата от Jazzanova са сред първите диджеи от Берлин, които стават търсени по цял свят.

Те са уважавани и днес, не само благодарение на своите турнета и участия, но и на седмичното си радио предаване по WDR Funkhaus Europa и Radio 1.

Още няколко обичани изпълнители се качат на сцената в "Ялта" за първото пролетно парти в клуба. Една от тях е Деси Андонова, или DESY - любимка на родната публика, позната като една от най-добрите диджейки у нас.

Тя е замесена и в многобройни музикални проекти като певица и авторка, като част от групи като Phuture Shock и Sеntimental Swingers. След успеха на Easy - първия сингъл от предстоящия й албум, Деси вече е готова и с вторoто си парче Love, което представя също на 24 март с подкрепата на група High Time.

На сцената се качва и диджей Мартен Роберто, заедно с Николай Данев, за да пуснат няколко парчета от албума си HeartBeat, който излезе през 2015 г. В сета на Мартен, посветен на дълбоката страна на диското, са включени и три нови парчета, които излязоха за Midnight Riot (Лондон) през януари.

Билети за партито могат да бъдат закупени единствено на входа на клуб "Ялта" на цена 20 лева до 0,30 ч. и 30 лева след това.

Източник: Yalta Club