Неймар пък щял да стане музикант, ако не бил футболът

Кристиано Роналдо отново получи признание за огромния си талант на терена. Футболистът бе избран за най-добър играч на Европа за изминалия сезон, съобщава News7.

За наградата португалецът се конкурираше със звездите на от "Байерн" (Мюнхен) Мануел Нойер и Ариен Робен. Роналдо получи отличието си след жребия за Шампионската лига в Монако.

"Това е голямо признание, което ме прави изключително щастлив. То е признание не само за мен, но и за моите съотборници. Без тях нямаше да спечеля нито една индивидуална награда. Годината бе фантастична за Реал, гордея се – с отбора, с треньор, с феновете", благодари Роналдо.

Виж още: За мишките и Кристиано Роналдо

Междувременно звездата на Барселона Неймар, заяви пред фенсайта на клуба - Barca Fans, че ако кариерата му на футболист не се била развила, най-вероятно щял да стане музикант, но не особено добър.

"Щях да съм просто един музикант. Толкова обичам музиката. Но щях да съм лош музикант. Нито умея да пея, нито пък да свиря на някой инструмент. Просто музиката е другата голяма любов в живота ми след футбола", заявява 22-годишния бразилски нападател.

Вече сме виждали Неймар с микрофон в ръка, така че вярваме на думите му (особено на частта, че няма да е много добър) и се радваме, че все пак е избрал футболната кариера. 

Ето някои негови музикални изяви: