Клуб "Ялта" организира грандиозно парти в най-голямата зала у нас, а ние ти даваме шанс да спечелиш двойна покана за празничната вечер

Навръх Нова година в зала "Арена Армеец" хиляди българи и гости от цял свят се събират за уникално посрещане на празника в компанията на Ричи Хоутин, Tale of Us, The Martinez Brothers и Любо Урсини. Медии на Балканите вече нарекоха партито "Бижуто на Източна Европа" заради подбора на участници и цялостната концепция, а популярен сръбски сайт написа: "Белград не заслужава ли такива партита? Ще се видим в София."

Виж още: Ричи Хоутин избра да посрещне Нова година в София

Повечето билети за новогодишното шоу са вече продадени, но от клуб "Ялта" продължават с анонсите. Освен със звездните имена и качествената музика, организаторите се грижат и за доброто изживяване на посетителите, като всеки дошъл на партито получава срещу билета си и RedBull, като комплимент.

На сцената две специални зони предлагат допълнителен комфорт и дори достъп до участниците. ВИП зоната има отделен вход за посетителите, мека мебел и страхотна гледка към залата, а втората ВИП зона - Backstage - е точно зад диджей пулта, като гостите там получават достъп и до специален суши бар.

За двете ВИП зони се очаква доставка и на специалното Enter.Sake - саке, разработено и произведено от компанията на Ричи Хоутин, който е голям почитател на тази напитка.

Точно в полунощ, когато настъпва новата 2017 г., "Арена Армеец" ще бъде озарена и от първата заря в зала у нас, по модел на подобни събития в Амстердам и Берлин.

Освен изброените екстри, на картодържателите с безконтактна Mastercard® се осигурявят още куп привилегии, превърнали се в задължителни след последните няколко партита на клуб "Ялта": отделен Fast Lane вход към залата спестява чакането на опашки; специален Mastercard® кът се грижи да остави незабравими спомени от изживяването; преференциални са и цените на баровете във ВИП зоната, където може да се плаща директно с карта.

От Mastercard® запазват и традицията да срещат своите най-истински фенове с техните идоли - в случа един щастливец ще спечели двоен бекстейдж пропуск, за да изживее наистина безценни мигове до Ричи Хоутин.

Билетите за партито INTERSOLAR 2017 са в продажба в мрежата на "Ивентим", OMV, The Mall и клуб "Ялта". Стандартните билети са по 60 лв., а ВИП и бекстейдж билетите са вече изчерпани.

Bulevard.bg предоставя две двойни покани на късметлиите, които отговорят правилно на въпроса (с "Фейсбук" коментар под тази статия до 12 ч. на 27 декември) и бъдат изтеглени като печеливши чрез жребий:

Как се наричаше преди традиционното парти в края на годината, което сега носи името INTERSOLAR?

a) Solar Easter
б) Solar Summer
в) Solar Christmas

Победители в играта на Bulevard.bg за двойна покана за INTERSOLAR 2017 са Елена Петрова и Емил Марков. С победителите ще се свържем лично, за да ги уведомим как могат да вземат наградите си. 

Източник: Yalta Club