Канадският диджей плюс Tale of Us и The Martinez Brothers гостуват на партито Intersolar 2016 в "Арена Армеец", което сменя познатия Solar Christmas

Тази година клуб "Ялта" си взима почивка от традиционнoто парти Solar Christmas, за да даде път на едно ново събитие - InterSolar.

В навечерието на Нова година, в зала "Арена Армеец", хиляди българи и гости от цял свят могат да станат част от едно уникално преживяване, благодарение на Ричи Хоутин, Tale of Us, The Martinez Brothers и Любо Урсини.

С тази селекция София директно се нарежда рамо до рамо с градове като Берлин, Мадрид и Амстердам - утвърдени клубни и фестивални дестинации за Нова година.

Основен акцент в програмата е легендарният Ричи Хоутин, който в началото на тази година обяви партньорството си с дизайнера Анди Ригби-Джоунс (Allen & Heath), за да създаде PLAYdifferently - ново поколение диджейски миксери, призвани да разширят креативността на днешното поколение творци в електронната музика, като ги предизвикват да излязат от зоната си на комфорт.

Именно на тази марка миксери ще пускат всички диджеи за вечерта, а сред тях е и берлинското дуо Tale of Us - родени с талант както за продуцентска работа, така и за изпълнение.

А вероятно най-голямата изненада за феновете на Solar партитата беше анонсирането на дуото The Martinez Brothers. Резидентите на DC-10 в Ибиза са едни от най-търсените диджеи в световен мащаб и лица на световноизвестен моден бранд, а гостуването им на новогодишното парти е техен дебют в България.

Вечерта открива Любо Урсини - създател на концепцията Takeover в клуб "Ялта" и главен "виновник" за събитията в клуба през последните години.

Билетите за InterSolar 2016 са в продажба от 1 ноември в мрежата на Eventim, OMV, The Mall и клуб "Ялта" на цени 50 лева за стандартни билети и 100 лева за ВИП билети.

Източник: Yalta Club