Корейската пианистка Йоръм Сон и диригентът Бернхард Гюлер в специален концерт на 12 януари в зала "България"

За да споделят радостта от музиката със своята публика, от Софийската филхармония са подготвили за начало на новата година специален концерт сфеноменалната корейска пианистка Йоръм Сон и диригента Бернхард Гюлер.

На 12 януари в зала "България" публиката може да очаква симфо-блус, симфо-чарлстон и джаз с произведения от американски композитори: Гершуин, Барбър и Бърнстейн.

Ще се потопим в драматичната музика на Ленард Бърнстейн към един от киношедьоврите на Елия Казан - "На кея" с Марлон Брандо. Ще подтичваме след Джордж Гершуин по парижките авенюта и ще сънуваме сънищата на "Един американец в Париж". Ще тъжим с чистата печал на Адажиото от Самюъл Барбър...

Само сега може да споделите този концерт с любим човек, като се включите в кампанията на Софийската филхармония "Подари концерт за Коледа". Коледните предложения на Софийската филхармония дават прекрасна идея за подарък, като всеки, закупил три билета за концерти от програмата на целия творческия сезон, получава 20% отстъпка. Повече информация - на http://SofiaPhilharmonie.bg/bg.

Билети - на касата в зала "България", OMV и мрежата на Еventim.bg.

 

Източник: Софийска филхармония