Миналогодишният носител на "Грами" ни носи автентичен американски джаз, соул и ритъмендблус

Броени часове остават до концерта на Грегъри Портър и бенда му в София! Джазменът е носител на "Грами 2014" с третия си студиен албум Liqiid Spirit, който постигна рядък за този жанр успех в класациите, като влиза в Топ 10 на британския чарт..

Грегъри Портър и групата му (саксофонистът Йосуке Сато, пианистът Чип Крофърд, басистът Арън Джеймс и Емануел Харълд на ударните) свирят на живо в зала 3 на НДК с начален час 20:00. Гигът им трябва да ни въвлече в света на американския джаз, соул и ритъм енд блус, подправени със специфичната елегантност и експлозивната енергия на музиканта. 

Почувствайте в аванс това настроение с два негови скорошни клипа: ремикса на едноименната песен от Liquid Spirit, направен от диджей Клаптон, както и анимираното lyric video за джаз стандарта от Ървинг Бърлин Puttin' On the Ritz.

Билети на цена 50 лв. все още могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим", ОМV и НДК. Вратите за концерта отварят точно в 19 ч., а билетите могат да се купят и на място срещу цена 60 лв.

Събитието във "Фейсбук"